دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

ظریف: تنها راه‌حل موجود برای همه، پایان دادن به جنگ یمن است

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران می‌گوید که تنها راه‌حلی که برای همگان وجود دارد، پایان دادن به جنگ یمن است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمدجواد ظریف»، وزیر امور خارجه در توئیتی نوشت: «آمریکا اگر فکر می‌کند قربانیان یمنی 4.5 سال بدترین جنایات جنگی هرکاری از دستشان برمی‌آید برای پاسخ‌گویی به کار نمی‌بندند؛ در شرایط انکار به‌سر می‌برد.»

 

وی افزود: شاید آمریکا خجالت‌زده از آن است که صدها میلیارد دلار سلاح‌هایی که به عربستان سعودی فروخته، نتوانستند آتش یمنی‌ها را رهگیری کنند.

 

ظریف ادامه داد: اما مقصر قلمداد کردن ایران چیزی را عوض نمی‌کند. پایان دادن به جنگ، تنها راه‌حل برای همه است.

 

وزیر امور خارجه ایران در توییتی دیگر نوشت: فقط تصور کنید که آمریکا از اینکه متحدانش با بی‌رحمی برای بیش از چهار سال کودکان یمنی را با سلاح‌ها و کمک نظامی آمریکا بمباران می‌کنند ناراحت نیست. اما وقتی که قربانیان (یمنی‌ها) به تنها طریقی که می‌توانند - یعنی علیه پالایشگاه‌های نفت متجاوز - واکنش نشان می‌دهند، ناراحت می‌شود.

منبع : فارس

ارسال نظر